Başlığı Görüntüle
TEKNIK OGRETMENLERIN SITESI » MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA » » Mühendislik Tamamlama
teknik öğretmenlere mühendislik hakkı (!!) boşversene neyimize gerek
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

26-01-2008 12:43 ÖS

Katılım Tarihi: 14.01.08

Uyarı seviyesi 0
realitee
::
  teknik öğretmenlere mühendislik hakkı (!!) boşversene neyimize gerek

slm site sakinleri , özellikle sakinler dedim çünkü çok uyuyor bizim gibi teknik eğitim mezunlarına sakin sakin bekliyoruz ... tanıdıklarımızla bol bol konuşuyoruz neler yapabiliriz diye ama görüyorum ki bizler ne mühendis olmayı hakediyoruz ne de öğretmen olmayı.. bu üçüncü mesajım siteye.. o kadar duyarlıyız ki hemen birşeyler yapmaya başladık.. otuz küsür kişi mesajı okuyor fakat bir kişi cevap yazmıyor.. işte o yüzden mühendis olmayı haketmiyoruz evet beyler gerçek ortada ,
size tavsiyem şudur madem ki mühendis olmayı seçmiyorsunuz sizi bekleyen koşullara adapte olmaya çalışın..
seninle aynı dönem mezun mühendis arkadaşların statü sahibi olurken sen araki statün olsun ve o yüksek ücretle maaş alılrken sen de ağzını aç ona bak... şayet bir yerde çalışıyorsan fazla birşey söylememe gerek yok sanırım zaten o çileyi çekiyorsundur.. hadi hepinize hayırlı olsun bu yaşantınız ..
ne demişler insan hakkettiği gibi yaşar , demek ki teknik eğitim mezünları bunu hakediyor

15-07-2008 11:34 ÖÖ

Katılım Tarihi: 11.04.08

Uyarı seviyesi 0
emremusa
RE: teknik öğretmenlere mühendislik hakkı (!!) boşversene neyimize gerek

mucedeleye devam.gerekırse medyaya tasıyalım.

15-07-2008 09:36 ÖS

Katılım Tarihi: 11.04.08

Uyarı seviyesi 0
emremusa
RE: teknik öğretmenlere mühendislik hakkı (!!) boşversene neyimize gerek

hemen pes etmeyın.tum turkıyedekı teknk ogretmenler emınımkı bızden habersızler.bende daha yenı gırdım sıteye.cogunluga ulasmamız lazım.

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
   Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML: