Başlığı Görüntüle
TEKNIK OGRETMENLERIN SITESI » MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA » » Mühendislik Tamamlama
mühendislik tamamlama
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

27-01-2008 01:16 ÖÖ

Katılım Tarihi: 27.01.08

Uyarı seviyesi 0
bekirkaratas
::
  mühendislik tamamlama

mühendislik tamamlama için t.e.f. ne 10 arkadaşımı toparladım ve yasayı belirterek bir dilekçe hazırladım ve 30 ocakte veriyorum. eğer dilekçe sonuçsuz bıralkılır yada kabul edilmezse yasa gereği okulu mahkemeye vereceğim

28-01-2008 10:50 ÖS

Katılım Tarihi: 14.01.08

Uyarı seviyesi 0
realitee
RE: mühendislik tamamlama

merhaba bekir arkadaşım ;
şu konuda 30 ocakta dilekçeyi okuluna mı vereceksin ? dilekçe örneğini bana da gönderir misin ? benim merak ettiğim aslında yök mensublarına da sormak istediğim birşey var neden bizim mühendis olmamızı bu kadar zorlaştırıyorlar ? bir ara bu konu hakkında bayaa kafa yormuştum hala aynı şeyler mevcutmu bilemiyorum ? aklımda kalanları söyleyeyim hemen .
sanırım bu sınavın açılması için belli sayıda öğrencinin başvurusu şart bir ikincisi bu sınavda başarılı öğrenci sayının da belli sayının üstünde olması gerekiyor .. ve üçüncü olarak da bunlardan ilk ikisi gerçekleşse bile mevcut o dönem üniversitlerin bunu kabul etmesi gerekir diye biliyorum.. bu konu hakkında daha iyi bilgi sahibi olan varsa lütfen bu site aracılığı ile konuşalım görüşelim ve tartışalım gerekiyorsa bunun için dava açalım.. elbet bu haksızlığa dur diyecek ve bizi destekleyecek bir kurum kuruluş vardır .. şayet hala benim bildiğim gibiyse vay ki bizim halimize.. neyse bekir arkadaşım en azından bu site aracılığı ile teknik öğretmenlerin mühendis olması için birşeyler yapılabiliyorsa gelin hep birlikte yapalım
.. benimle irtibat kurun .. görüşelim tanışalım ve bu konuda birlikte hareket edelim

04-03-2008 01:44 ÖÖ

Katılım Tarihi: 04.03.08

Uyarı seviyesi 0
fhfati
RE: mühendislik tamamlama

evet hakkımızı armalıyız,bunlara katılıyorum.Öncelikle resmi olarak nelr yapabiliriz,işi resmiyete dökmeliyiz ancak böyle hakkımızı arayabiliriz.Bunu nasıl yapabiliriz,nereye başvurmalıyız bunları araştıralım,tüm arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum.

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
   Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML: